Оферта No. 12048

18918 EUR ( 37000 BGN )

( 295.59 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:64 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12048
Предлаганят за продажба недвижим имот представлява двустаен апартамент, разположен на седми етаж от осеметажна жилищна сграда , намираща се в кв. Младост. Жилището е на комуникативно място , в близост се намират магазини и заведения за обществено обслужване. Апартаментът се състои от коридор, спалня, дневна и кухня, баня-тоалетна, тераса.На жилището е направен частичен ремонт. Подменена е дограмата, шпакловани и боядисани стени и тавани, подова настилка в спалнята и всекидневната са мокет, в коридора и кухнята - замазка,

нова ел. инсталация. Изложението на апартамента е югозоподноу, с чудесна гледка към Стара планина.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, ТЕЦ, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 12048
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio