Оферта No. 12054

15288 EUR ( 29900 BGN )

( 318.50 EUR / кв.м. )

продава: апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:48 кв.м. Чиста жил.площ:48 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12054
Функционалнен апартамент с отлична локация и комуникации. В непосредствена близост до детска градина, училище, хипермаркет,детска площадка, спирки на градския транспорт. Състои се от дневна, спалня, тераса, втора усвоена остъклена тераса пригодена за кухня, баня - тоалетна и коридор, прилежащо избено помещение с площ от 3,49 кв. м. Жилището е без подобрения. Подходящо за оформяне на интериор по собствено желание.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, асансьор
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 12054
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Георги Колев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Георги Колев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio