Оферта No. 12064

39370 EUR ( 77000 BGN )

( 437.44 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:90 кв.м. Ползваема площ:124 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12064
Регент има удоволствието да представи на вниманието Ви, един прекрасен , слънчев самостоятелен етаж втори с отделен вход от двуетажна сграда. Имотът се нахожда в идеална централна част на град Севлиево в тиха и спокойна улица. В близост са всички административни, банкови институции, детска градина, училище, магазини. Недвижимият имот се състои от : две спални, кухня, хол, баня с тоалетна, килер и две тераси, заеднo с маза под стълбището от 5кв.м. Имотът е разположен върху 1/2 идеална част от дворно място от 292кв.м., гараж от 20,00 кв.м. и лятна кухня от 14 кв.м. Жилището е с прекрасно разположение без преходи с разпределителен коридор. Навсякъде е с ламиниран паркет, с подменена високо качествена PVC дограма , газифициран с отоплителна система , стените са боядисани с латекс. Като цяло имотът е в добро състояние има голям потенциал, подходящ е както за младо семейство така и за хора търсещи спокойствие, уют с малкото кокетно дворче.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 12064
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio