Оферта No. 12075

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 615.44 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:54 кв.м. Ползваема площ:108 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12075
Предлагаме на Вашето внимание монолитна къща, в предпочитано село, на 10 мин. с автомобил от град Габрово. На първото ниво са обособени гараж, механа. На второто ниво са обособени кухня, дневна, спалня, баня с тоалетна, дрешник, тераса. В подпокривното пространство може да се обособи допълнителна стая. Имотът е добре поддържан. Стопанска постройка с площ 18 кв.м. Изградена е септична яма тип пречиствателна станция с ензими. Имотът е електрифициран и водоснабден. Подходящ за целогодишно обитаване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 12075
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio