Оферта No. 12139

26588 EUR ( 52001 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:69 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:12 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12139
Агенция "РЕГЕНТ" Ви предлага за покупка тристаен опестен апартамент в централната част на гр.Габрово.Жилището е в близост до множество институции и търговски обекти.Изложението е изцяло южно, като от апартамента се открива чудесна гледка към Балкана.Разпределението е следното: кухненски бокс с дневна, две спални, санитарен възел и панорамна тераса.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, асансьор
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 12139
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio