Оферта No. 1271

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 59.00 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:150 кв.м. Ползваема площ:150 кв.м. Земя:650 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1271
Етажът е на комуникативно и тихо място в близост до Централна поща. Съдържа две спални, просторен хол, дневна с кухненски бокс, баня и тоалетна. Особенност са високите тавани- около 3 м позволяващи поставянето на гипсонова конструкция. Подови настилки в стаите - паркет, стени - тапети. Извършена подялба на ползването на двора. Гараж - 22 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1271
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio