Оферта No. 1581

21475 EUR ( 42001 BGN )

( 14.32 EUR / кв.м. )

продава: къща, 24 km от общ. център

Община Дряново Площ:1500 кв.м. Ползваема площ:400 кв.м. Земя:1500 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1581
Продава се УПИ с площ от 1500 кв.м. в с.Царева Ливада с построените в него бивше общежитие на два етажа с възможност за подпокривно студио. Разпределено е на 6 бр. апартамента с по две стаи и wc.

Двора е с площ 1500 кв.м. Могат да се закупят съседните имоти.Царева ливада е на главния път за Трявна .Селище с прекрасен климат и богата история.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1581
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio