Оферта No. 1617

19429 EUR ( 37999 BGN )

( 78.66 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 34 km от общ. център

Община Севлиево Площ:247 кв.м. Ползваема площ:247 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1617
Търговски обект в с.Кормянско

Селото се намира на 3 км. от гр.Севлиево и на 30 км. от гр.Ловеч

Продава се УПИ от 1218 кв.м. с построените в него търговски обект със ЗП от 247 кв.м. находящ се в центъра на селото на пътя Севлиево -Ловеч с лице от 50 м.Помещенията в обекта са:магазин,2 кухни,кафене ,фризерно помещение,баня и тоалетна. Складови помещения 247 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
паркинг, вход за зареждане, оборудване, телефон, локално отопление, трифазен ток, WC
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1617
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio