Оферта No. 1623

120000 EUR ( 234696 BGN )

( 588.24 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:204 кв.м. Ползваема площ:204 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1623
Продава се втори и трети етаж от четириетажна масивна жилищна сграда, находяща се в близост до хотел Одеса в град Севлиево със застроена площ от 204 кв.м.

Всеки един от етажите включва: 4 стаи, баня и тоалетна - заедно и килер. Измазан, без дограма. Фасада - неизмазана. Инсталации - ВиК от поцинковани тръби и фитинги, канална от РVС тръби, електрическа - трифазна.

Етажите се продават с гаражи, находящи се в двора на сградата.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1623
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio