Оферта No. 1650

409 EUR ( 800 BGN )

( 17.04 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:24 кв.м. Ползваема площ:25 кв.м. Бр.етажи:4 Телефонни линии:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1650
Агенция за недвижими имоти " РЕГЕНТ" предлага за отдаване под наем един изключително атрактивен имот с 3.00 м. лице на ул. Радецка. Площта му е 25 кв.м. Ежедневно по улица Радецка има непрекъснат човекопоток, тъй като в близост са ситуирани банкови институции, НАП, Енерго Про, заведения . Добро състояние. Отдава се дългосрочно.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1650
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio