Оферта No. 1659

419260 EUR ( 819989 BGN )

( 548.77 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:764 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1659
Представлява едноетажна масивна производствена сграда, изградена по смесена строителна система с височина до корниза 4.00 м, завършена и въведена в експлоатация през 1970 г. по данни от АДС и основно реконструирана и ремонтирана през 2002 г. Застроена площ 764.00 кв.м

Ползва се за фирмен специализиран автосервиз с пълно оборудване за целта.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток, WC, оборудване
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1659
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio