Оферта No. 1719

100000 EUR ( 195580 BGN )

( 179.86 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Велчевци

Община Габрово Площ:556 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1719
Представлява дворно място от 1500 кв.м, от които 680 кв.м е асфалтова площадка, заедно с построените в имота двуетажна масивна жилищна сграда със застроена площ от І-ви етаж от 90 кв.м и на ІІ-ри етаж от 135 кв.м; Работилница - едноетажна масивна сграда със застроена площ от 161 кв.м и светла височина от 3.50 м; Склад - едноетажна полумасивна сграда със застроена площ от 130 кв.м и Второстепенна сгтрада със застроена площ от 40 кв.м. Имотът отстои на 500 м от "Хлебозавод Габрово" на главен път, обслужващ квартала. В двора има и естакада за ремонт на автомобили. Имотът се е ползвал до сета като Автосервиз.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1719
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio