Оферта No. 1729

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 252.49 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:81 кв.м. Чиста жил.площ:81 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1729
Продава се уширен двустаен монолитен апаратамент 81 кв. м на първи етаж в жилищен блок на главна улица в оживен квартал на Габрово. Апартаментът се състои от хол, спалня, дневна-кухня, баня-тоалетна, антре, две тераси и маза, с вход от апартамента. Жилището е в добро състояние. Дограма - дървена, двукатна. Подове в стаите - паркет, коридор и баня - мозайка. Стени - шпакловка, вътрешна изолация. Терасите са остъклени, едната с ПВЦ дограма.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1729
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добрина Петрова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добрина Петрова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio