Оферта No. 1745

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 7.67 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Бакойци

Община Габрово Площ:2000 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1745
Продава се урегулиран поземлен имот с площ от 2005 кв.м. в квартал на гр. Габрово, разположен във високата част на града. Имотът е с южно изложение, от него се разкрива прекрасна панорамна гледка към Централна Стара планина- върховете Бузлуджа, Шипка, Мазалатите и т.н

Подходът към имота е от асфалтов път, до него има електрическа мрежа с ниско напрежение, централен водопровод.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вода, ток, регулация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1745
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Харитон Миланов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Харитон Миланов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio