Оферта No. 1747

38000 EUR ( 74320 BGN )

( 69.09 EUR / кв.м. )

продава: къща, 24 km от общ. център

Община Дряново Площ:240 кв.м. Ползваема площ:240 кв.м. Земя:550 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:монолитна Построен:1950-1960
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1747
Предлагаме за продажба добре поддържано УПИ с площ от 550 кв.м. заедно с построената в него двуетажна масивна къща с РЗП от 240 кв.м. състояща се от:

-първи етаж:кухня с кухненски бокс, всекидневна, баня и тоалетна, вътрешно стълбище

-втори етаж: три спални, баня и тоалетна

-гараж

Имотът се продава с пълното обзавеждане в традиционен битов стил!

Намира се в красиво планинско място. Всички комуникации - ток, вода, телефон, интернет, сателитна телевизия. Категоризирана и работеща като къща за гости - две звезди!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1747
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio