Оферта No. 1760

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 11.93 EUR / кв.м. )

продава: къща, 45 km от общ. център

Община Севлиево Площ:110 кв.м. Ползваема площ:110 кв.м. Земя:1500 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1760
Продава се урегулиран поземлен имот с площ от 1500 кв. м в село с добра реализация на работна ръка на 15 км от общински център, заедно с построените в него реновирана двуетажна къща и плевня. Къщатасе състои от 6 стаи, баня и тоалетна. Подови настилки - теракота и ламинат, стени - гипскартон. Баня - душкабина.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1760
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio