Оферта No. 1782

1534 EUR ( 3000 BGN )

продава: къща, с.Градище

Община Севлиево Ползваема площ:24 кв.м. Етаж:3 Спални:2 Стаи:1 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1782
Продава се УПИ с площ от 528 кв.м, заедно с построените в него едноетажна жилищна сграда със ЗП от 24 кв.м. и двуетажна паянтова стопанска постройка. Имота граничи от две страни с улици с асфалтово покритие, от всички страни има каменни зидове-суха зидария. В имота има ток, вода от централен водопровод и собствен водоизточник -кладенец.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1782
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio