Оферта No. 1783

1534 EUR ( 3000 BGN )

( 1.57 EUR / кв.м. )

продава: парцел, с.Градище,

Община Севлиево Площ:977 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1783
Продава се УПИ с площ от 977 кв.м. във високата част на селото с добра панорамна гледка. От две страни имотът граничи с път с асфалтова настилка,ограден е от три страни с каменни зидове-на суха зидария. Имотът е равнинен, подходящ за застрояване на вила или къща. В съседните парцели-на около 10-15 м. има централен водопровод и ток.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вода, равнинен, регулация, ограда
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1783
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio