Оферта No. 1809

205 EUR ( 401 BGN )

( 2.05 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:100 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Стаи:5 Телефонни линии:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1809
Отдаваният офис, попада в идеалния център на гр. Габрово и е с директен достъп от пешеходната зона. В непосредствена близост са м-н СБА, Виваком, ОББ, ТДД на НАП, и др. Имота е еднопространствен със санитарен възел. Подовата настилка е ламиниран паркет. Стените са с шпакловка и латексово боядисване. Помещението е климатизирано. Основен ремонт на офиса е правен през периода 2004-2005г. Възможно е помещението да се прегради и да се оформят няколко клетки. Отдава се дългосрочно. При сключване на наема се заплаща двумесечна гаранционна вноска.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, WC, баня, лукс, интернет връзка, СОТ, необзаведен, климатик, телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1809
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio