Оферта No. 1821

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 102.25 EUR / кв.м. )

продава: къща, 42 km от общ. център

Община Севлиево Площ:75 кв.м. Ползваема площ:150 кв.м. Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1821
Комуникативно село на 1.8 км. от магистралата София Варна близо до гр.Севливо Имота е почти равнивен . Състои се от три сгради. Първата сграда е жилищна на два етажа всеки от тях по 75м2 .Лятната къща има 2 стаи, кухня, баня и тоалетна и голямо мазе с пещ.Другата част от къщата, която е с отделен вход има 3 големи спални помещения с коридор и килер със стълби към таванското помещение.В страни до къщата има навес за дърва и външна пещ /за печене на аганца или малки прасенца/. Добре поддържани овощни дървета и ливада зад къщата. Мазе с камина и кладенец .
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1821
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio