Оферта No. 1829

14828 EUR ( 29001 BGN )

( 98.20 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:151 кв.м. Ползваема площ:153 кв.м. Етаж:3 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1829
Предложеният за продажба недвижим имот се намира в едно китно планинско селце в близост до Габрово, което е едно от най-предпочитените за обитаване и с най-голям интерес от страна на купувачи. Селцето е на отстояние от София на 203 км от Варна на 272 км, от Бурггас на 246 км. и на 52 км от Велико Тъново. Представлява дворно място от 750 кв.м с правилна форма и почти без денивелация, заедно с построената в него триетажна масивна еднофамилна жилищна сграда, завършена в степен груб строеж със ЗП 50.40 кв.м. Състои се от три етажа /два нормални и един подпокривен/, в които се намират следните помещения 1-ви етаж: мехна, баня-тоалетна и гараж; 2-ри етаж: хол-кухня, спалня и килер; 3-ти етаж: две стаи и кухня. Къщата разполага с три тераси и отлична панорамна гледка. Коментар по цената.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1829
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio