Оферта No. 1941

12000 EUR ( 23470 BGN )

( 184.62 EUR / кв.м. )

продава: къща, 36 km от общ. център

Община Севлиево Площ:65 кв.м. Ползваема площ:130 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1941
Намира се в центъра на село на 13 км от гр.Севлиево, на 23 км от гр.Габрово и на 46 км от гр.Велико Търново. Представлява дворно място от 1000 кв.м, заедно с построената в него двуетажна паянтова жилищна сграда и стопанска постройка. В имота са складирани тухли, платна и желязо, които ще се ползват за реновирането на сградата. Водата е вкарана в двора. Мястото е почти равно с добър изглед.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1941
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio