Оферта No. 2026

8181 EUR ( 16000 BGN )

( 5.45 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:65 кв.м. Ползваема площ:130 кв.м. Земя:1500 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2026
Имотът се намира в квартал, разположен високо над града, в местност, от която се разкрива прекрасна панорамна гледка към върховете на Централна Стара планина- Шипка, Бузлуджа, Мазалатите, Марагидик до връх Ботев. Подходът към имота е от асфалтов път, в къщата има ток, вода от централен водопровод. Стационарен телефонен пост, който е закрит, но може да бъде възстановен.

Продава се урегулиран поземлен имот с площ от 1 500 кв..заедно с построените в него:двуетажна полумасивна къща на дървен гредоред със застроена площ от 65 кв.м. /РЗП от 130 кв.м./ Първият етаж е изграден от камък Разпределение- първи етаж-кухня, дневна, маза.Втори етаж- четири стаи.

В имота има застроена и паянтова стопанска постройка-гараж и сушина.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 2026
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio