Оферта No. 2085

5113 EUR ( 10000 BGN )

( 63.12 EUR / кв.м. )

продава: къща, 36 km от общ. център

Община Севлиево Площ:81 кв.м. Ползваема площ:81 кв.м. Етаж:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2085
Имота, се намира близо до град Севлиево - около 28 километра. Продава се двуетажна къща с площ 81 кв.м. Първи етаж - гараж, склад, котелно помещение;

втори етаж - обособен като кафе - аперитив, дрогерия, склад,сервизно помещение и тераса.

Допълнителни екстри: PVC дограма, външна изолация, външни ролетни щори, локално парно отопление с котел - газ генератор.

Към имота има облагородено дворно място с овощки. Завършено строителство 2000 г.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 2085
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio