Оферта No. 2188

127825 EUR ( 250000 BGN )

( 141.24 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:905 кв.м. Ползваема площ:905 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2188
Две свързани помежду си помещения с локално парно и обща площ - 905кв.м застроена площ и 1200кв.м земя. Помещенията №1 с площ 367кв.м и №2 с площ 538кв.м могат да се продават и поотделно с прилежащата им земя. Цената на ЗП е 300лв./кв.м, а на земята 40лв./кв.м Транспортната достъпност до имота е добра, асфалтова настилка. До квартала има автобусен и тролейбусен обществен транспорт, спирките на който са близо до имота. Районът е с изградено електрозахранване, водоснабдяване и канализация, топлофикация, телефонизация.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток, вход за зареждане, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 2188
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio