Оферта No. 2326

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 127.83 EUR / кв.м. )

продава: къща, 33 km от общ. център

Община Дряново Площ:80 кв.м. Ползваема площ:80 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2326
Продава се урегулиран поземлен имот с площ от 1000 кв. м, находящ се в с. Руня, заедно с построената в него едноетажна паянтова жилищна сграда със застроена площ от 80 кв.м.

Къщата е построена на пресечен терен и има приземен етаж с каменни зидове, обособен като маза. Жилищната площ представлява антре с вход към две стаи, всяка една от тях преходна към още една. Подът е с дюшеме. Таваните - ламперия.

Покривна конструкция - дървена, покрита с керемиди. Фасади - мазилка и каменна зидария. Инсталации: водопроводна - от централен водопровод, изпълнена с поцинковани тръби и фитинги. В имота има геран с помпа. Електрическа - монофазна.

В имота има стопански постройки, плевня и лятна кухня с баня и камина.

Подходът към имота е от асфалтов път.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 2326
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio