Оферта No. 2394

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 426.08 EUR / кв.м. )

продава: къща, 38 km от общ. център

Община Дряново Площ:24 кв.м. Ползваема площ:24 кв.м. Бр.етажи:1 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2394
Продава се урегулиран поземлен имот 900 кв. м в с. Косарка, заедно с построената в него едноетажна кирпичена къща с площ 24 кв.м. До имота има ток и вода от централен водопровод. Имотът е подходящ за строеж на вила.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 2394
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Харитон Миланов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Харитон Миланов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio