Оферта No. 2445

30678 EUR ( 60000 BGN )

( 360.92 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:85 кв.м. Чиста жил.площ:67 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2445
Апартамент в престижна новопостроена жилищна сграда в квартал Крушата с изложение запад - юг. Жилището съдържа дневна- столова, кухненски бокс, спалня, баня - тоалетна, антре, тераса разположени на 67кв.м. площ. Степен на завършеност на имота по БДС под-циментова замазка, стени-гипсова шпакловка ,таван-гипсова шпакловка, напално завършени ел.инсталация с ПВА проводници и ВиК инсталация с полипропиленови тръби. Вътрешните преградни стени са изпълнени от гипскартон на конструкция с вътрешна топло и звуко изолация, което дава възможност за архитектурни изменения в разпределението на жилището. Към недвижимият имот има избено/складово/ помещение с площ 8.24 кв.м. Завършени общи части , входни врати, ПВЦ дограма със стъклопакет и топлинна изолация на сградата.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, лукс, ТЕЦ, телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 2445
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio