Оферта No. 2449

417840 EUR ( 817211 BGN )

( 80.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 140 km от общ. център

Община Габрово Площ:5223 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2449
Изключителен имот находящ се в първа градска зона в близост до комплекс "Хр.Ботев", подходящ за застрояване на жилищни сгради, търговски център или производствено предприятие. В рамките на парцела съществуват и сгради, които могат да бъдат реновирани. Около 140м лице на два пътя.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, регулация, равнинен, канализация, вода, ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 2449
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio