Оферта No. 2495

53200 EUR ( 104049 BGN )

( 6.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 30 km от общ. център

Община Дряново Площ:8867 кв.м. Възможност за ползване::овощна градина
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2495
Продава се земеделска земя с площ от 8867 кв. м в поцес на смяна на предназнечение в близост да ваканционно селище в Дряновска община. Имотът се е ползвал като овощна градина. Отстои на 300 м от пътя Дряново - Габрово. Граничи с два полски пътя и с парцел от 30 дка, който е отреден за ваканционно селище. Параметри на ПУП-а: имотът е отреден за жилищно застрояване с плътност 60 %, кинт - 1,2, височина 10 м + мансарда. Плътност на озеленяване 40%. Има становища на ВиК и Е.оН.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 2495
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Харитон Миланов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Харитон Миланов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio