Оферта No. 2584

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 14.85 EUR / кв.м. )

продава: къща, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:112 кв.м. Ползваема площ:112 кв.м. Земя:1205 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:паянтова Построен:1900-1910
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2584
Продават се два урегулирани поземлени имота с площ 265 кв. м и 940 кв. м, заедно с построената в тях автентична паянтова двуетажна къща с РЗП 112 кв. м. Долният етаж се състои от две стаи и маза, а на горния има три стаи, чардак и тясно балконче на една от страните на къщата. В имота има ток и вода.

Къщата е покрита с каменни плочи. В по големия от парцелите е започнат строеж на нова къща със застроена площ 60 кв. м, като са отляти основите и е достигнато над кота 0 с тухлена зидария. От имота се открива прекрасна панорамна гледка към Централна Стара планина и към Витата стена.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 2584
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Харитон Миланов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Харитон Миланов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio