Оферта No. 2586

118 EUR ( 231 BGN )

( 1.97 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:60 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2586
Предлаганият двустаен апартамент се намира в близост до Банка ДСК. Жилището е в много добро състояние - сменена дограма на прозорците /РVС/, с алуминиеви щори, подови настилки - паркет /изциклен и лакиран/, баня- тоалетна след ремонт.

Апартамента съдържа: коридор, кухня с тереса към нея; хол и спалня - преходни.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 2586
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio