Оферта No. 3077

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 370.01 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:76 кв.м. Чиста жил.площ:76 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:8 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3077
Продаваният жилищен обект представлява тристаен панелен апартамент със застроена жилищна площ от 76кв.м. Намира се в кв. Голо бърдо на шестия етаж от осеметажна жилищна сграда. Състои се от две спални , всекидневна , кухня , баня и тоалетна отделно. В холът и на остъклената тераса дограмата е алуминиева, а в останалите стаи- дървена. Подът в дневната е ламиниран паркет , в спалните - балатум , в коридора и в кухнята- теракота. Блока е саниран .
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, обзаведен, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3077
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio