Оферта No. 3098

1278 EUR ( 2500 BGN )

( 2.84 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:450 кв.м. Ползваема площ:450 кв.м. Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3098
Отдава се в топ център луксозна четириетажна сграда, в отлично състояние, подходяща както за административно, така и за банково обслужване. Общата квадратура на имота е 450 кв.м. Сградата съдържа трезор с площ от 90 кв.м., два надземни етажа и таванско помещение. На всеки етаж има възможност да се обособи складово помещение с площ от 20 кв.м. Двата етажа са с обща квадратура от 180 кв.м. Отдава се цялата къща.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
паркинг, климатик, СОТ, телефон, локално отопление, WC
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3098
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio