Оферта No. 314

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 24.15 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:52 кв.м. Ползваема площ:130 кв.м. Земя:1376 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:монолитна Построен:2009
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 314
Предлага се за продажба новопостроена масивна къща, намираща се във вилната зона на града с РЗП от 104кв.м. върху площ от 1376,90 кв.м.Къщата се състои от 2 етажа - І-ви етаж включва всекидневна с кухненски бокс, спалня , санитарен възел, ІІ-ри етаж - просторна гостна и веранда.Поставена е външна изолация и PVC дограма.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 314
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio