Оферта No. 3226

70500 EUR ( 137884 BGN )

( 28.20 EUR / кв.м. )

продава: къща,

Община Трявна Ползваема площ:175 кв.м. Земя:2500 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3226
Къщата се намира в кв.Стояновци, град Трявна. Близо до града и същевременно зелено и диво. Отлична инфраструктора. Напълно реставрирана и обзаведена. Състои се от 2 етажа(площ 175 кв.м): първи етаж - голям хол с камина, кухня, баня и WC, втори етаж - 4 спални и голяма веранда. Изградено локално парно. Телефон, интернет, сателитна телевизия. Към имота има голям двор - 2500 кв.м. с плодни дръвчета, барбекю и др. Към имота има и плевня в отлично състояние. Уникално красива панорама към планината.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3226
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio