Оферта No. 3256

42000 EUR ( 82144 BGN )

( 272.73 EUR / кв.м. )

продава: заведение, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:154 кв.м. Ползваема площ:143 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3256
Заведението е в новопостроена търговско жилищна сграда. Завършена през септември 2009г. Изцяло завършена ел. инсталация и ВиК инсталация. Преградните стени са от тухли итонг 25см. Пода е на циментова замазка, стените са на шпакловка, тавана е шпакловка. Санитарните помощения са без зареждане. Обособени са - зала за хранене, складови помещения -3бр., санитарни възли за персонала и за посетителите, подготвително и външна тераса за сервиране. Има вход за зареждане. Заведението е достъпно от асфалтов път захранващ сградата. Над кафе-аперитива може да се сложи рекламна табела видима от ул. Найден Геров и Селимица. Обекта е с акт образец 16 и има възможност за финансиране на 100% от банка. Предназначението е за ЗОХ.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3256
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio