Оферта No. 3292

42000 EUR ( 82144 BGN )

( 1050.00 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 5 km от общ. център

Община Габрово Площ:40 кв.м. Ползваема площ:36 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Стаи:1 Телефонни линии:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3292
Магазин в ЦГЧ на гр. Габрово, в близост до Кооперативен пазар. Добър пътникопоток. Направен е в началато на 2009г. основен ремонт-нови подови настилки-транитогрес, стени-гипсокартон, тавани -окачен тип армстронг, инсталиран клематик. Нов санитарен възел със складово помещение. Сменена е дограмата със сив стъклопакет. Имота е с съществуващи дългогодишни наематели , подходящ за инвестиция. За повече информация или оглед на имота 0884119159 Цветомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
паркинг, климатик, телефон, локално отопление, трифазен ток, WC
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3292
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio