Оферта No. 3296

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 798.90 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:77 кв.м. Ползваема площ:77 кв.м. Земя:48 кв.м. Строит. система:монолитна Построен:1993
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3296
Предлагания за продажба недвижим имот попада в обема на четириетажна масивна жилищна сграда, построена през 1993 г. която се намира в района на Шиваров мост в Габрово. Представлява 1/4 идеална част от дворното място, цялото от 192 кв.м, заедно с целият ТРЕТИ ЖИЛИЩЕН ЕТАЖ със застроена площ от 76.60 кв.м и избено помещение з площ от 23.80 кв.м. Жилището е основно ремонтирано, като е поставена външна и вътрешна топлоизолация, поставена и РVС дограма, изградено е локално отопление на твърдо гориво. Състои се от кухня с дневна и остъклена тераса, родителска и детска спални, баня - тоалетна. Този имот върви заедно с целият ЧЕТВЪРТИ ЖИЛИЩЕН ЕТАЖ със застроена площ от 72.00 кв.м и складово помещение с тоалетна в първия етаж. Състои се от кухненска ниша, голяма дневна с панорамна тераса, спалня, баня - тоалетна. Жилището е мансардно, което го прави по-нестандартно и интересно.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3296
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio