Оферта No. 3333

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 185.93 EUR / кв.м. )

продава: къща, 22 km от общ. център

Община Трявна Площ:110 кв.м. Ползваема площ:110 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:паянтова Построен:1900-1910
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3333
Предложения за продажба недвижим имот се намира в село Големи Станчовци; община Трявна; област Габрово; регион Северен Централен; надморска височина 609 m. и отлични екологични условия. Отстои на 8 км от Трявна, на 38 км от Велико Търново, на 230 км от София и на 258 км от Варна. Представлява ДВОРНО МЯСТО с площ от 2888 кв.м, заедно с построените в него ДВУЕТАЖНА ПАЯНТОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА със застроена площ от 55 кв.м на етаж, състояща се от стая с кухня и складови помещения на първо ниво и три спални на второ; ЕДНОЕТАЖНА СТОПАНСКА ПОСТРОЙКА - ПЛЕВНЯ със застроена площ от 80 кв.м и САЙВАНТ със застроена площ от 50 кв.м.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3333
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio