Оферта No. 3335

4602 EUR ( 9001 BGN )

( 8.63 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Войново

Община Габрово Площ:533 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3335
Предложения за продажба недвижим имот попада в квартал "Войново". Много приятно място за обитаване дръпнато от шума, праха и трафика на автомобили и в същото време в близост до централната част на Габрово. Представлява поземлен имот с площ от 533 квм, който е директно достъпен ат асфалтова улица. Отстои на около 300 м от тъй наречения център на квартала. В имота има питейна вода и трифазен ток. Има ограда от оградна мрежа на бетонни колове.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, равнинен, вода, ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3335
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio