Оферта No. 3337

9715 EUR ( 19001 BGN )

( 10.79 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Радичевец

Община Габрово Площ:900 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3337
Предложения за продажба недвижим имот попада в квартал "Радичевец - Йонково на Габрово, който е в добра близост до централната градска част. Имота е достъпен директно от улица "Поп Андрей". Възможния достъп е от улица "Тотьо Иванов" или от улица "Климент Охридски" или "Елин Пелин". Теренът е с голяма денивелация. Плътност на застрояване 60% да 10 м и евентуална застроена площ от 265 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вода, ток, регулация, стръмен, канализация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3337
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio