Оферта No. 3339

180000 EUR ( 352044 BGN )

( 555.56 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Бойката

Община Габрово Площ:324 кв.м. Ползваема площ:324 кв.м. Бр.етажи:2 Телефонни линии:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3339
Предложения за продажба недвижим имот се намира на тихо и спокойно място за обитаване и в същото време на доста комуникативно за обслужване и бизнес. Отстои на 500 м от Главен път Русе-Шипка-Маказа. Представлява дворно място от 600 кв.м, което е директно достъпно от асфалтова улица. Свободната площ от застройката е армиран бетон върху пакелаж. Сградата е с предназначение "Склад с офиси", построена по смесена строителна система - монолитна и сглобяема, като в едната си част еднопространствен склад с височина до корниз 5 м, а в частта си офиси сградата е двуетажна. Сградата е с локално отопление, което се ползва и за подгряване на бойлер. Дограмата е от алуминиеви профили и стъклопакет с термомост камерна и Ка-стъкло. Вратата на склада е автоматична, дистанционна, ролетна. Офисната част е пригодена за жилище и е изпълнена със супер луксозни и скъпи материали. Състои се от фитнес зала на първо ниво с баня - тоалетна и стая за отдих, а на второ ниво дневна, столова, кухня, спалня, баня - тоалетна. Всичко е обзаведено и не е ползвано. Продава се с пълното обзавеждане и оборудване, както и с гарантирана месечна вноска, тъй като складовата част е отдадена под наем.

Върху цената могат да се водят сериозни преговори.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
баня, трифазен ток, WC, вход за зареждане, оборудване, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3339
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio