Оферта No. 3344

152000 EUR ( 297282 BGN )

( 361.90 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:420 кв.м. Ползваема площ:420 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3344
Предложения за продажба недвижим имот представлява търговско помещение на два етажа със застроена площ от 180 кв.м на първи етаж и 240 кв.м на втори етаж. В него е прекарана водопроводната, канализационната и електрическата инсталации, като на първия етаж има и санитарен възел. Обособени са две търговски помещения на етажите. Завършено е в степен "груб строеж", като стените са измазани, подът е на изравнителен бетон, таванът е директно стоманобетонова плоча. Поставена е само външна дограма, която е от РVС профили и стъклопакет. Имотът е директно достъпен от улица "Капитан Дядо Никола", която е с повишен трафик, поради факта, че тя е еднопосочна. Помещението може да се ползва за склад, магазин или други търговски цели. Възможно е магазина да се раздели на няколко части и да се продава отделно по-малка площ, при което цената ще се договаря. Определената продажна цена също подлежи на разговори.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вход за зареждане, WC, трифазен ток, паркинг
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3344
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio