Оферта No. 3414

88880 EUR ( 173832 BGN )

( 10.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:8888 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3414
Предложения за продажба недвижим имот се намира на едно невероятно комуникативно място на магистралата София - Варна в района на разклона за град Севлиево. Отстои на километър от града, граничи с асфалтовия път и местонахождението му е уникално, на самата тъй наречена "Детелина". Представлява земя от 8888 кв.м, по настоящем земеделска земя с напреднала процедура по промяна на предназначението. Лицето му е от около 250 м и около 35 м в дълбочина. Абсолютно равно място. Съществува реална възможност за покупка и на съседното място от 3902 кв.м, коета граничи с магистралата и лицето му е 208 м, като неговата цена ще е до 5 евро на квадратен метър. Цените не са окончателни и подлежат на коментар.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3414
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio