Оферта No. 3418

29560 EUR ( 57813 BGN )

( 374.18 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Тлъчници

Община Габрово Площ:79 кв.м. Чиста жил.площ:61 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна Построен:2009
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3418
Предлаганият апартамент се намира в новопостроена двусекционна жилищна сграда на І-ви жилищен етаж /над гаражи/ и съдържа : кухня с трапезария, свързани с всекидневна, спалня и сервизно помещение с площ от 60,70 кв.м., 10,40 кв.м. - общи части, избено помещение с площ от 8,10 кв.м.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3418
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio