Оферта No. 3458

230000 EUR ( 449834 BGN )

( 401.40 EUR / кв.м. )

продава: , гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:573 кв.м. Ползваема площ:573 кв.м. Строит. система:монолитна Построен:2005
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3458
Терен с площ 3200 кв.м. с променено предназначение с лице на главен път Севлиево-София, равнинен, с паркинг, ограден с метална ограда . Сградата е нова, масивна със ЗП 459 кв.м. и РЗП 573 кв.м., подходяща за Шоу рум, Автосервиз, Автокъща, Търговски обект и др., луксозно изпълнени довършителни работи.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3458
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio