Оферта No. 3466

59311 EUR ( 116000 BGN )

( 10.23 EUR / кв.м. )

продава: парцел, с.Поповци,

Община Габрово Площ:5800 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3466
Предложения за продажба недвижим имот се намира на пътя Габрово - Севлиево в непосредствена близост до така известната "Чавейска спирка", малко след село Поповци. Представлява земеделска земя с променено предназначение, изготвен подробен устройствен план с допуснато застрояване с плътност 80%. Съгласуване и извършено с ВиК и Е-он за присъединяване към мрежите, като в самото място ще бъде изграден трафопост с мощност 100 кW за промишлено ползване. Теренът е изключително равен с лице 32 м на главния път, като е изготвена и транспортна схема за влизане и излизане от имота. Имота е подходящ за промишлени цели, за складова база, за автосервиз и автокъща и спортен комплекс.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ток, вода, равнинен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3466
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio