Оферта No. 3467

56100 EUR ( 109720 BGN )

( 544.66 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Тетевен,

Община Тетевен Площ:103 кв.м. Чиста жил.площ:103 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3467
Тристаен монолитен апартамент с площ 103 кв.м. находящ се на втори жилищен етаж в централната част-същински център /търговска улица/ на гр.Тетевен, ул."Васил Левски". Апартаментът се състои от коридор, две спални, дневна, кухня, столова, баня, тоалетна, килер, три тераси, избено помещение и тавански помещения. Към апартамента има и ид.ч. от дворното място с възможност за паркиране на автомобили. Апартаментът е в добро състояние, с прекрасна гледка към Стара планина, на 12 км. от Рибарица по поречието на р. Бели Вит.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3467
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добрина Петрова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добрина Петрова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio