Оферта No. 3509

41927 EUR ( 82001 BGN )

( 364.58 EUR / кв.м. )

продава: многостаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:115 кв.м. Чиста жил.площ:115 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:3 Тераси:3
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3509
Продаваният апартамент се намира в непосредствена близост до комплекс "Алеко" и се състои от:кухня, трапезария и хол свързани помежду си, коридор и три спални с отделни баня и тоалетна, обслужващи спалните и още една тоалетна за всекидневния тракт. Жилището е в отлично състояние.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, с парко място
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 3509
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio